Muziek

Peter van Rooijen – Liefde, dood & Bob Ross (2022)

Liefde, dood & Bob Ross“, mijn 3e album. Met o.a. het voor de Annie M. G. Schmidtprijs genomineerde “Flikker op met je panache”. Naar het gelijknamige theaterconcert. Met gipsy-jazz, ska, rock en een kinderliedje.

Het album is ook op vinyl verkrijgbaar, in een extreme limited edition. Wil je 1 van de 100 eigenaren worden? Bestel via onderstaande link en krijg een gesigneerd exemplaar toegestuurd!


Peter van Rooijen – Liefde, dood & zwaartekracht (2018)

Liefde, dood & zwaartekracht” is mijn 2e album, met liedjes over de liefde, de dood ennnnnnn de zwaartekracht! Country, blues, beetje Kurt Weill, vleugje gospel. Met de hulp van vele donateurs, te gekke muzikanten, zangeressen, zangers en producers tot stand gekomen.

Je kunt de CD voor €15,- bestellen! Mail naar info@petervanrooijen.nl en dan handjeklappen we het gewoon van mens tot mens af, tot ik een goed betaalsysteem heb ingebouwd


Peter van Rooijen – Er is iemand thuis (2015)

Hij is er! Mijn allereerste CD, na maanden van keihard werken met een heleboel fantastische mensen! Met nummers uit de voorstellingen “Team Peter“, “Wat doe ik hier” en “Nergens veilig“.

Je kunt de CD voor €10,- bestellen door te mailen naar info@petervanrooijen.nl